24.999 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás! 100% pénzvisszafizetési garancia Ingyenes visszaküldés Magyarországról

Online Raffle Szabályzat
 
 

ÚJDONSÁG! Sokáig kerestük a megfelelő módot arra, hogy a NRG és QS termékeinket a legigazságosabban osszuk szét köztetek. Sajnos eddig nem volt olyan opció, amely budapesti és vidéki vásárlóink számára együttesen megfelelt volna. Igyekszünk vásárlóink igényei szerint kezelni a megjelenéseket a jövőben! Ezért mostantól, ha hozzá szeretnél jutni a limitált kiadású termékeinkhez egy sorsoláson kell részt venned! Minden sorsolásban résztvevő termékünk felkerül a Raffle oldalra, feltüntetve a jelentkezési határidőt, továbbá a kiskereskedelmi árakat is! A raffle nem ingyen termékért folyik, hanem 1 pár cipő vásárlási jogáért!

Raffe-ben résztvevő termékeket kizárólag utánvéttel lehet megvásárolni. Törzsvásárlói vagy csapatkedvezmény nem használható fel.

RAFFLE menüpontban megjelenő termékekre nem érvényesíthető semmilyen kedvezmény sem az üzletben sem a weben. Akár First Come First Serve, akár Raffle a release.

Sorsolásban résztvevő termékek listáját ide kattintva nézheted meg!

Íme a játékban való részvétel feltételei:

1. Kövesd a Rapcity Instagram oldalát
2. Kedveld a Rapcity facebook oldalát
3. Regisztrálj a Rapcity.hu-ra, amennyiben nincs fiókod.
4. Add meg helyesen a szállítási címedet, mert ha nyersz erre a címre küldjük automatikusan a csomagod! (Ezt utólag nem tudjuk módosítani!)
5. Lépj be a felhasználóneveddel és jelszavaddal!
6. Válaszd ki azt a terméket, amit szeretnél megvásárolni
7. Kattints a méretválasztóra, és válaszd ki a méreted! (Ezt utólag nincs lehetőséged megváltoztatni vagy cserélni)
8. Jelentkezz!
9. Csekkold le az automata email-t, melyben visszaigazoljuk a jelentkezésed. (Ha nem találod, nézd meg a spam mappában is)

A jelentkezési határidő lezárulta után összesítjük az adatokat, ellenőrizzük a feltételek teljesültét. Bármely feltétel kihagyása azonnali kizárást vonz magával.
Bármely személy kizárólag egy méretre, egy jelentkezést küldhet be! Többszörös jelentkezés, vagy ennek a gyanúja szintén azonnali kizárással jár. Az érvényes regisztrációk között méretenként elvégezzük a sorsolást a Random.org segítségével. Csak a nyerteseket értesítjük emailben! A jelentkezés nem garantálja senki számára a vásárlás lehetőségét a termék limitált elérhetősége miatt. Méretcserére nincs lehetőség.
Érdemes a spam és promóciók mappát figyelemmel kísérni, illetve a raffle(kukac)rapcity.hu e-mail címnél beállítani, hogy soha ne legyen SPAM!

A nyertesek részére létrehozzuk a megrendelésüket a korábban megadott szállítási és számlázás adatok felhasználásával. A rendelés állapotát folyamatosan nyomon követheted bejelentkezés után, a rapcity.hu / személyes menü / rendeléseim oldalon.

A jelentkezés / rendelés lemondására a küldemény feladásáig van lehetőség. Át nem vett csomag felhasználója elveszti a jogot a jövőbeli sorsolásokon való részvételhez.

A jelentkezéseddel automatikusan elfogadod a Raffle szabályzatát!

Amennyiben szabad párak maradnak készletünkön, webshopon értékesítjük őket.

Sok sikert!