24.999 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás! 100% pénzvisszafizetési garancia Ingyenes visszaküldés Magyarországról

RapCity x iStyle KickMas GiveAway
Rendelj a RapCity.hu webshopjából 2020. december 1 és  2020. december 21 között és nyerj az iSTYLE  jóvoltából egy Apple Watch SE Nike Edition-t! Kezd fitten és sikeresen az új éved!

 

A játék és a szervezők

Jelen szabályzat a
RapCity Hungary Kft. (8000 Székesfehérvár, Becskereki u. 16.) és az
iSTYLE Hungary Kft., (1033 Budapest, Angel Sanz Briz út 13.)
(továbbiakban: Szervező)
KickMas GiveAway elnevezésű játékra vonatkozik, (a továbbiakban: Játék), az alábbi feltételekkel:
A játék időtartama: 2020. december 1. 00:00 – december 21. 14:00 kiállított számlával rendelkeznek

Sorsolás: 2020. December 21. – 20:00
RapCity és iSTYLE Közösségi oldalakon.

A játék menete

A nyereményjátékban minden természetes személy részt vehet, aki a játék időtartama alatt a RapCity Hungary Kft. webshopján vásárol és a felhasználói fiókban regisztrált email címmel feliratkozik a Rapcity és az iSTYLE hírlevelére, valamint regisztrációját megerősíti a kapott visszaigazoló e-mailben. A hírlevelekre az alábbi linkeken tud feliratkozni.

https://istyle.link/rapcity
https://www.rapcity.hu/egyeb/hirlevel/pag_hirlevelfeliratkozas.aspx

A sorsolás során kizárólag a nyereményjáték ideje alatt a  webshopunkban vásárolt személyek lehetnek jogosultak a nyereményre.
A sorsolás után, a nyertes e-mail címét ellenőrizzük a Rapcity és az iSTYLE hírlevél adatbázisában.

Kik vehetnek részt a játékban?

A Játékban részt vehet minden természetes személy, aki a 2. pontban megjelölt módon, 2020.12.01. 00:00 és 12.21 13:59 között vásárolt a RapCity Hungary Kft. webshopján és azt számlával tudja bizonyítani, valamint magyarországi tartózkodási- vagy lakóhellyel rendelkezik (a továbbiakban: Játékos).
Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak törvényes képviselőjével együtt jogosult.


Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.


A Játékban a Szervező dolgozói és közreműködői, valamint mindezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.


A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.


Amennyiben a Játékos jelen részvételi szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül.


A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

Nyeremény

KickMas GiveAway: Apple Watch SE Nike Space Grey kiválasztott méretben
A nyertest e-mailben értesítjük a nyertes által megadott elérhetőségen, a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről. A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) a Szervező semmiféle felelősséget nem vállal.