24.999 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás! 100% pénzvisszafizetési garancia Ingyenes visszaküldés Magyarországról
JORDAN WHY NOT? ZER0.3 JORDAN WHY NOT? ZER0.3 JORDAN WHY NOT? ZER0.3 JORDAN WHY NOT? ZER0.3 JORDAN WHY NOT? ZER0.3 JORDAN WHY NOT? ZER0.3
JORDAN WHY NOT? ZER0.3 JORDAN WHY NOT? ZER0.3 JORDAN WHY NOT? ZER0.3 JORDAN WHY NOT? ZER0.3 JORDAN WHY NOT? ZER0.3 JORDAN WHY NOT? ZER0.3

JORDAN WHY NOT? ZER0.3

BLACK/METALLIC GOLD-WHITE
"THE FAMILY"
Kattints az elérhető méretekhez!
EURUSUKCM
3643 1222 12
36 124 12423 12
35 123 12322 12
Az elérhetőség megjelenítéséhez először válassz méretet a fenti legördülő menüből!
Online Válassz méretet!
Bolt Válassz méretet!
43 999 HUF
26 399 HUF
Megveszem
 • Szállítási információ

  Szállítási információ

  24.999 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás!

 • Nyomtatási nézet
 • Megosztás

  Megosztás

 • Kód: CD3003-001
 • Szezon: 2020Q1

Jordan "Why Not?" Zer0.3
Men's Basketball Shoe
ÚJRAKALIBRÁLT KÁOSZ.
A kosárlabdázás egyik legharciasabb játékosának, a tripla-dupla dinamó Russell Westbrook rettenthetetlenségéhez megfelelő mozgás, izomzat és mentalitás párosul, amit a statisztikák is alátámasztanak. A Jordan „Why Not?” Zer 0.3 Russ kaotikus játékára van hangolva – a lábboltozatpánt a rögzítésről gondoskodik, a nagy méretű párnázási egység pedig segíti keményen és gyorsan a kosárra törni.

Dinamikus, akár Russ
A cipő elejébe épített, kifejezetten Russ számára tervezett nagy méretű Air Zoom Turbo egység ívelt, így követi a lábfej természetes vonalát. Ahogy Russ letámadja a pályát, a párnázás különböző pontjai aktiválódnak, ami folyamatos dinamizmust tesz lehetővé.
Stabil rögzítés
A letisztult, állítható lábboltozatpánt egy egyszerű mozdulattal meghúzható, hogy stabilan rögzítve maradjon a belső talprészed felett.
Jellegzetes részletek
Az osztott külső talp, a csipkézett dizájn és az anyagok bátor kombinálása kiemeli a tömegből a Russ nevével fémjelzett, jellegzetes termékeket. A fényváltós részletek és a cipő alján található, látható méretcímke tovább díszíti a cipőt.
Urald a káoszt
A gumi külső talp 2 részre oszlik, így csökkentve a súlyt. A többirányú tapadás segít, hogy kézben tartsd a dolgokat, miközben a pályán eluralkodik a káosz.
A kétrétegű textilanyag könnyű és jól szellőzik, a nyitott hálós részek pedig láthatóvá teszik az alsóbb rétegeket.
A 2 külső talp közti merev, öntött műanyagdarab tartást biztosít.

További részletek

 • Megerősített lábujjrész
 • Puha, párnázott szár
 • Színváltó részletek
 • Külső méretcímke