24.999 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás! 100% pénzvisszafizetési garancia Ingyenes visszaküldés Magyarországról
NIKE LEBRON JAMES XVIII NIKE LEBRON JAMES XVIII NIKE LEBRON JAMES XVIII NIKE LEBRON JAMES XVIII NIKE LEBRON JAMES XVIII NIKE LEBRON JAMES XVIII
NIKE LEBRON JAMES XVIII NIKE LEBRON JAMES XVIII NIKE LEBRON JAMES XVIII NIKE LEBRON JAMES XVIII NIKE LEBRON JAMES XVIII NIKE LEBRON JAMES XVIII

NIKE LEBRON JAMES XVIII

BLACK/METALLIC GOLD-COURT PURPLE-WHITE
Kattints az elérhető méretekhez!
EURUSUKCM
44 1210 129 1228 12
Az elérhetőség megjelenítéséhez először válassz méretet a fenti legördülő menüből!
Online Válassz méretet!
Bolt Válassz méretet!
62 999 HUF
Megveszem
 • Szállítási információ

  Szállítási információ

  24.999 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás!

 • Nyomtatási nézet
 • Megosztás

  Megosztás

 • Kód: CQ9283-004
 • Szezon: 2020Q4

AZ ERŐ EVOLÚCIÓJA.

Az Air nagysága, továbbgondolva. A LeBron 18 a teljes hosszúságú Zoom Air egység és a sarokban lévő Max Air egység egyedi párosítása révén továbbra is a kosárlabda-teljesítmények színvonalát növelő hagyományokat ünnepli. Az újító sziluettet úgy alakítottuk ki, hogy reagáljon a LeBron által generált erőre, optimalizálja a gyors elindulását és kipárnázza a kirobbanó kosárra dobását a palánknál. LeBron Jamesnek és minden olyan sportolónak terveztük, aki naggyá szeretne válni.

Erő a pályán

A sarok alatti Max Air egység párnázást kínál a behatások ellen. A fröccsöntött TPU sarokrögzítő segít stabilizálni a lábfejed, miközben lendületbe jössz a pályán.

Generálj sebességet

A teljes hosszúságú Zoom Air egység a sarok alatti Max Air egységbe van beágyazva, és az elülső részig nyúlik. A nagy térfogatú egység elősegíti az energia-visszanyerést, amely a sebességre lett finomhangolva.

Fűzd be, rögzítsd

A KnitPosite 2.0 könnyű és szellőző, a biztos illeszkedés érdekében pedig kötött, rugalmas anyagot tartalmaz. A fűzők a kötött anyagba épített alagutakon keresztül futnak végig anélkül, hogy nehezebbé tennék a cipőt.

Kényelmes nyelv

A nyelvekbe beágyazott 3 párna kényelmet nyújt a lábfej felső részének.

Rácsos tapadás

A külső talp rácsszerű mintázata több irányban is kiváló tapadást biztosít. A gyémánt alakú kivágások csökkentik a súlyt és láthatóvá teszik a belső párnázást.