24.999 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás! 100% pénzvisszafizetési garancia Ingyenes visszaküldés Magyarországról
JORDAN DELTA GC JORDAN DELTA GC JORDAN DELTA GC JORDAN DELTA GC JORDAN DELTA GC JORDAN DELTA GC JORDAN DELTA GC JORDAN DELTA GC JORDAN DELTA GC JORDAN DELTA GC
JORDAN DELTA GC JORDAN DELTA GC JORDAN DELTA GC JORDAN DELTA GC JORDAN DELTA GC JORDAN DELTA GC JORDAN DELTA GC JORDAN DELTA GC JORDAN DELTA GC JORDAN DELTA GC

JORDAN DELTA GC

BEACH/METALLIC GOLD-DARK SULFUR
SOLD OUT
 • Szállítási információ

  Szállítási információ

  24.999 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás!

 • Nyomtatási nézet
 • Megosztás

  Megosztás

 • Kód: CZ8152-200
 • Szezon: 2020Q4

Jordan Delta
Men's Shoe
KÖNNYED KÉNYELEM, KORSZERŰ SOKOLdalÚSÁG.
Sajátosítsd el a hozzáférhetőség művészetét a Jordan Delta sokoldalú cipőben, amely kívül-belül kényelmes. A csúcstechnológiás és természetes anyagok keveréke puha, könnyű, és alapos részletességgel készült.

Dinamikus és rugalmas
A Nike React habszivacs ultrapuha, könnyű és dinamikus. A habszivacs a tartós kialakítása révén ellenáll a talajjal való érintkezésnek, az alakja és a barázdái pedig hajlékonyságot biztosítanak.
Funkcionális részletek
A háló, a gyémántrácsos textil és a hálós anyagok kontrasztban állnak a hasított bőr rátétekkel, amely csúcstechnológiás és természetes elemeket vegyítő dizájnt hoz létre. A végeredmény egy kívül-belül könnyű, ultramodern és kényelmes cipő.
Luxusdizájn
A minőségi anyagok, a finom, de meglepő logók és a részletes kidolgozás a Jordan márka szakértelmének minőségéről tesz tanúbizonyságot.
A szövetrátétes húzófülek srégen állnak, és úgy vannak kialakítva, hogy mindig nyitva maradjanak, hogy cipőfelvételkor könnyebb legyen használni őket.
A belső csomókkal ellátott, párnázott szár kényelmesen megtámasztja az Achilles-ínt.
Az elülső rész fröccsöntött barázdái elősegítik a cipő hajlítását.
A külső talp gumibütykei biztosítják a tapadást.

További részletek

 • Absztrakt Wings logó a saroknál
 • Könnyű, szellőző nyelv