24.999 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás! 100% pénzvisszafizetési garancia Ingyenes visszaküldés Magyarországról
NEW
NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS
NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS NIKE AF1 PIXEL SE WMNS

NIKE AF1 PIXEL SE WMNS

WHITE/WHITE-WHITE-WHITE
Kattints az elérhető méretekhez!
EURUSUKCM
4411 12928 12
Az elérhetőség megjelenítéséhez először válassz méretet a fenti legördülő menüből!
Online Válassz méretet!
Bolt Válassz méretet!
36 999 HUF
Megveszem
 • Szállítási információ

  Szállítási információ

  24.999 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás!

 • Nyomtatási nézet
 • Megosztás

  Megosztás

 • Kód: CV8481-100
 • Szezon: 2021Q1
Nike AF1 Pixel SE
Women's Shoe
ÍRD ÚJRA AZ EDZŐCIPŐK TÖRTÉNELMÉT.
Időzíts pontosan a Nike Air Force 1 Pixel SE cipőben, amely újragondolt utcai stílust kínál nőktől nőknek. Az új logó és a kígyóbőr díszítőelemek vadságot kölcsönöznek, az aszimmetrikus talp és középtalp nagy, pixeles elemei pedig modern hangulatot kölcsönöznek. A szemrebbenés nélküli merészséggel megfordított Swoosh azt üzeni, hogy nemcsak benne vagy a játékban, hanem te irányítod.

Az állatmintás díszítőelemek becsempészik a természetet a megjelenésedbe – egy kis vadsággal és pont elegendő merészséggel.
A puha, texturált rátétek az új, réteges Swoosh fokozzák a mélységérzetet, és izgalmas, új külsőt adnak a kosaras múltra visszatekintő cipőnek.
A klasszikus Air Force 1 középtalpa eltúlzott méretű, a pixeles bütykök pedig megemelik a talpat, ami friss, vagány és nőies megjelenést, valamint tartósságot eredményez.
Az új talpon a habot az erős igénybevételnek kitett területeken gumibütykökkel erősítettük meg a könnyű párnázás, a tartósság és a tapadás érdekében.
A megemelt fűzőlyukak és a saroktalpszél a frissesség látványát nyújtja, míg a lábujj-perforációk eltávolítása letisztult, áramvonalas külsőt eredményez.
A nyelven, a saroknál és a cipőfűződíszen elhelyezett új kockalogó új fejezetet nyit az AF1 történetében.
A luxusminőségű, visszafogott felsőrész sima bőrből készült, míg a rejtett varrások zavartalan stílust kínálnak.