24.999 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás! 100% pénzvisszafizetési garancia Ingyenes visszaküldés Magyarországról
NEW
NIKE AF1 SHADOW WMNS NIKE AF1 SHADOW WMNS NIKE AF1 SHADOW WMNS NIKE AF1 SHADOW WMNS NIKE AF1 SHADOW WMNS NIKE AF1 SHADOW WMNS NIKE AF1 SHADOW WMNS NIKE AF1 SHADOW WMNS
NIKE AF1 SHADOW WMNS NIKE AF1 SHADOW WMNS NIKE AF1 SHADOW WMNS NIKE AF1 SHADOW WMNS NIKE AF1 SHADOW WMNS NIKE AF1 SHADOW WMNS NIKE AF1 SHADOW WMNS NIKE AF1 SHADOW WMNS

NIKE AF1 SHADOW WMNS

WHITE/DARK TEAL GREEN-SOLAR RED-WHITE
"SOLAR RED"
Kattints az elérhető méretekhez!
EURUSUKCM
35 1252 1222
36 1263 1223
Az elérhetőség megjelenítéséhez először válassz méretet a fenti legördülő menüből!
Online Válassz méretet!
Bolt Válassz méretet!
36 999 HUF
Megveszem
 • Szállítási információ

  Szállítási információ

  24.999 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás!

 • Nyomtatási nézet
 • Megosztás

  Megosztás

 • Kód: DB3902-100
 • Szezon: 2021Q1
Nike Air Force 1 Shadow
Women's Shoe
DUPLÁZD MEG AZ AF1-et! KETTŐZD A MULATSÁGOT!
A Nike Air Force 1 Shadow játékos csavarral dobja fel a klasszikus kosaras dizájnt. A többrétegű megközelítés, a dupla márkajelzés és a túlméretes középtalp merész, nőies megjelenéssel emeli ki az AF1 lényegét.

A két fűzőlyuk, két sárvédő és két Swoosh dizájn rétegzett megjelenést és dupla márkajelzést nyújt a modern, divatos kinézetért.
A varrott rátétek és a bokát körülölelő puha párnázás kombinációja kényelemmel és textúrával gazdagítja a hagyományos stílust.
Az eredetileg kosaras teljesítményre tervezett Nike Air párnázás tartós kényelmet nyújt, a hab középtalp pedig rugalmas és kényelmes.
Az eredetivel megegyező ikonikus formával ellátott, kissé túlméretezett középtalp azonnal felismerhetővé teszi a cipőt, miközben az AF1 új, nőies formavilágába kalauzol.

More Details
 • Gumitalp
 • Perforációk a lábujjaknál