24.999 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás! 100% pénzvisszafizetési garancia Ingyenes visszaküldés Magyarországról
NIKE BLAZER MID '77 NIKE BLAZER MID '77 NIKE BLAZER MID '77 NIKE BLAZER MID '77 NIKE BLAZER MID '77 NIKE BLAZER MID '77 NIKE BLAZER MID '77 NIKE BLAZER MID '77
NIKE BLAZER MID '77 NIKE BLAZER MID '77 NIKE BLAZER MID '77 NIKE BLAZER MID '77 NIKE BLAZER MID '77 NIKE BLAZER MID '77 NIKE BLAZER MID '77 NIKE BLAZER MID '77

NIKE BLAZER MID '77

WHITE/WHITE-LT SMOKE GREY-BRIGHT CRIMSON
Kattints az elérhető méretekhez!
EURUSUKCM
407625
Az elérhetőség megjelenítéséhez először válassz méretet a fenti legördülő menüből!
Online Válassz méretet!
Bolt Válassz méretet!
32 999 HUF
Megveszem
 • Szállítási információ

  Szállítási információ

  24.999 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás!

 • Nyomtatási nézet
 • Megosztás

  Megosztás

 • Kód: CW6726-100
 • Szezon: 2021Q1
Nike Blazer Mid '77 Vintage
Men's Shoe
VINTAGE KOSÁRLABDÁS STÍLUS.
A Nike Blazer Mid '77 Vintage a retró Nike kosárlabdát az újrahasznosított anyagok friss megjelenésével ötvözi, így uralhatod az utcákat, és csatlakozhatsz a Nike-hoz a hulladékmentes termelés felé vezető úton. A friss felsőrész újrahasznosított műbőrből, klasszikus öltésekből és retró, újrahasznosított nemez Swoosh márkajelzésből áll össze, miközben a gazdagon pöttyözött Nike Grind külső talp teljessé teszi a megjelenést.

Legalább 20%-ban újrahasznosított anyagból készült, beleértve a Nike Grind külső talpat, valamint a felsőrész újrahasznosított nemez és szintetikus anyagait. A texturált megjelenés után biztosan megfordulnak az utcán, te pedig csatlakozhatsz a Nike-hoz a széndioxid- és hulladékmentes termelés felé vezető úton.
A felsőrész újrahasznosított műbőrből készült, a retró Swoosh márkajelzés hagyományos stílust kölcsönöz, a varrott rátétek és látható varrásnyomok pedig nosztalgikus hangulatot árasztanak.
A bárhol viselhető áramvonalas megjelenésért a külső talpat vulkanizált technológiával ragasztottuk hozzá a középtalphoz.
A magas, párnázott szár tartást és kényelmet biztosít.

More Details
 • A neonfényű, újrahasznosított talpbetét rendkívüli párnázásról gondoskodik, és jelzi, hogy a cipő legalább 20%-ban újrahasznosított anyagokat tartalmaz.
 • A cipősdoboz újrahasznosított kartonból készült, és szállítási dobozként is funkcionál