Akár ingyenes kiszállítás Magyarországon belül! 100% pénzvisszafizetési garancia Ingyenes visszaküldés Magyarországon belüllről

Online Raffle(beta)

Jordan 1 Retro High Satin Black Toe (W) 
CD0461-016 49.999Ft
Regisztráció kezdete: 2019.09.04 00.00. vége 2019.09.06. 10.00. (Kattints  a képre a jelentkezéshez)

A nyerteseket péntek délután értesítjük. A szerencséseknek szombat éjfélig lesz lehetősége leadni a webshopon a rendelést!
 

 

 

ÚJDONSÁG! Sokáig kerestük a megfelelő módot arra, hogy a NRG és QS termékeinket a legigazságosabban osszuk szét köztetek. Sajnos eddig nem volt olyan opció, amely budapesti és vidéki vásárlóink számára együttesen megfelelt volna. Igyekszünk vásárlóink igényei szerint kezelni a megjelenéseket a jövőben! Ezért mostantól, ha hozzá szeretnél jutni a leglimitáltabb termékeinkhez egy sorsoláson kell részt venned! Minden sorsolásban résztvevő termékünk felkerül az alábbi oldalra, feltüntetve a jelentkezési és megjelenési dátumokat, továbbá a kiskereskedelmi árakat is! A raffle nem ingyen termékért folyik, hanem 1 pár cipő vásárlási jogáért!
Íme a játékban való részvétel feltételei:

1. Kövesd a Rapcity Instagram oldalát
2. Kedveld a Rapcity faccebook oldalát
3. Regisztrálj a Rapcity.hu-ra, amennyiben nincs fiókod
4. Töltsd ki a képre kattintva az űrlapot(minden esetben a webshop regisztrációban használt adatokkal)

A jelentkezési határidő lezárulta után összesítjük az adatokat, ellenőrizzük a feltételek teljesültét. Bármely feltétel kihagyása azonnali kizárást vonz magával.
Bármely személy kizárólag egy méretre, egy jelentkezést küldhet be! Többszörös jelentkezés, vagy ennek a gyanúja szintén azonnali kizárással jár. Az érvényes regisztrációk között méretenként elvégezzük a sorsolást a Random.org segítségével. A szerencséseket e-mailben értesítjük. Érdemes a spam és promóciók mappát figyelemmel kísérni, illetve a raffle(kukac)rapcity.hu e-mail címnél beállítani, hogy soha ne legyen SPAM! Minden nyertesnek az e-mail kiküldésének napján, éjfélig lesz lehetősége, hogy a rapcity.hu webshopon bejelentkezést követően megrendelje utánvéttel, bankkártyával, vagy személyes átvétellel a cipőt. 00.01 perctől a nyertes minden esetben elveszti a vásárlási jogát. Amennyiben szabad párak maradnak készletünkön, webshopon értékesítjük őket. A sorsoláson résztvevő termékek esetében nincs lehetőség semmilyen törzsvásárlói vagy csapatkedvezményt igénybe venni!