{{result.SelectedTultipNev}}
dropdown
Válassz csapatot!
dropdown

Válaszd ki a csapatod!

Ne feledd, választásod egy életre szól. Ezt követően megjelenítjük a csapatodnak megfelelő ajánlatokat. Más csapatoktól is vehetsz persze, ha mersz...

Top csapatok

Fizess nálunk SZÉP kártyával!  100% pénzvisszafizetési garancia Magyarország területén ingyenes házhozszállítás 39.999 Ft-tól
×
search
Kosaram dropdown
{{VisszaszamlaloOra}} : {{VisszaszamlaloPerc}} : {{VisszaszamlaloMasodperc}}

Kosár tartalma

A kosár jelenleg üres.
Összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Tovább a rendeléshez

Ezek is érdekelhetnek

menu

{{result.SelectedTultipNev}}
dropdown
Válassz csapatot!
dropdown

Válaszd ki a csapatod!

Ne feledd, választásod egy életre szól. Ezt követően megjelenítjük a csapatodnak megfelelő ajánlatokat. Más csapatoktól is vehetsz persze, ha mersz...

Top csapatok

Rapcity x Ztreetwear nyereményjáték játékszabályzat

A játékban való részvétellel elfogadod jelen Játékszabályzatot. Az adataidat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk át (Adatvédelmi nyilatkozat).

JÁTÉKSZABÁLY

??A Rapcity által indított Rapcity x Ztreetwear nyereményjáték (Továbbiakban: "Játék”) a Rapcity (@rapcityhu) Instagram, valamint a Ztreetwear (@ztreetwearhu) Instagram oldalán érhető el. A játékban való részvétel teljesítéséhez szükséges: követni kell az említett két instagram oldalt, beszivezni (likeolni) a két oldalon megjelenített nyereményjátékról szóló bejegyzést, valamint mindkét oldalon a két bejegyzéshez 1-1 embert megjelölni. Ezen feltételek teljesülése esetén vehet részt valaki a nyereményjátékban. A játék az Instagram felületen fut. 

1. A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL
1.1 A nyereményjáték szervezője és lebonyolítója a Rapcity és a Ztreetwear.
A Rapcity elérhetősége: info@rapcity.hu

1.2 A nyereményjátékban való részvételnek vásárlás, valamint a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvényben meghatározott egyéb feltétel nem képezi az előfeltételét.

A Játékban való részvételre és nyereményre csak az a személy jogosult, aki a Rapcity és Ztreetwear által az adott poszthoz kiírt hozzászólásban vagy hírben a megadott feltételeket teljesíti és elolvasta és tudomásul vette ezen Játékszabályt – annak minden feltételét elfogadja.

1.3 A Játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező természetes személy, amennyiben megfelel a Játékszabályban foglalt feltételeknek, kivéve a Rapcity alkalmazottai és ezek közeli hozzátartozói, valamint az Játék szervezésében közreműködő ügynökségek és alvállalkozók munkatársai és ezen személyek közeli hozzátartozói (Ptk. 685 § b) pont) („Játékos”).

1.4 A Játékban való részvétel önkéntes. A Játékban való részvétel feltételei,
– a Játékos az 1.3 pont feltételeinek megfelelő természetes személy;
– a Játékos rendelkezik Instagram hozzáféréssel és e-mail címmel;
– a Játékos a követi a Rapcity (@rapcityhu) és Ztreetwear (@ztreetwearhu) Instagram oldalakat;
– a Játékos teljesíti a három feltételt;
– a Játékos minden egyéb feltételnek megfelel, amit a Rapcity meghatároz.

2. ADATVÉDELMI RENDELKEZÉSEK
2.1 A játékos a játékban való részvétellel elfogadja a Rapcity honlapon közzétett „Adatvédelmi nyilatkozatot”.
2.2 A Rapcity az felületein megjelent játékokhoz esetenként regisztrációt kér, a gyűjtött adatokat tároljuk – a tárolt adatokból sorsol és a nyertest a megadott adatai alapján próbálja meg elérni – harmadik fél számára semmilyen adatot NEM ad ki!

Amennyiben a nyertes a 48 órán belül nem jelentkezik a Rapcity valamely elérhetőségén, úgy a szervező új sorsolást hajthat végre, valamint értesíti a régi nyertest, hogy a nyereménye nem érvényes a továbbiakban.

Egyéb rendelkezések:
– 14 éven aluliak nem játszhatnak, csak szülői hozzájárulással;
– csak Magyarországi játékosok játszhatnak;
– a nyertes adatait a Rapcity nem teszi közzé a közösségi felületein;
– a nyertesről készült fényképet vagy videó anyagot – a nyertes írásos beleegyezésével – a Rapcity közzéteheti a közösségi felületein;
– a játék az Instagram oldalon zajlik, de az Instagramnak vagy más az Instagramhoz köthető cégnek/vállalkozásnak nincs köze hozzá, felelősséggel nem tartozik a játék megrendezéséért.

3. NYERTES ÉRTESÍTÉSE, NYEREMÉNYEK ÁTVÉTELE:
3.1 A Játék nyertesét a Rapcity és a Ztreetwear Instagram oldalain történetben, azaz 24 órán belül eltűnő felületen hirdeti ki. A nyertesnek 48 óra áll rendelkezésére, hogy a Rapcity valamely elérhetőségén felvegye a kapcsolatot a szervezőkkel.
3.2 A nyertesnek személyazonosságát igazolnia kell arra alkalmas személyi okmányával. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyeremény átvételére (nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre) csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

4. NYEREMÉNY
4.1  
1 db 10.000 forint értékű ajándékutalvány,
1 db 30.000 forint értékű ajándékutalvány,
1 db 50.000 forint értékű ajándékutalvány.
4.2 A nyeremény készpénzre nem váltható át. A nyereményt a www.ztreetwear.hu webshopon lehet beváltani teljes árú termékekre 2023. 06. 30. 

A szervező a változás jogát fenntartja. 
 

Ügyfélszolgálat

Rapcity
basketball store

Nyitvatartás:
Hétfő–Péntek: 11:00–19:00
Szombat: 10:00–16:00
Vasárnap: 10:00–16:00
Címünk:

1073 Budapest, Kertész utca 24-28.

location_smallMutasd a térképen

 

 

A(z) Rapcity.hu megtalálható a GLAMI.hu-n