{{result.SelectedTultipNev}}
dropdown
Válassz csapatot!
dropdown

Válaszd ki a csapatod!

Ne feledd, választásod egy életre szól. Ezt követően megjelenítjük a csapatodnak megfelelő ajánlatokat. Más csapatoktól is vehetsz persze, ha mersz...

Top csapatok

Fizess nálunk SZÉP kártyával!  100% pénzvisszafizetési garancia Magyarország területén ingyenes házhozszállítás 39.999 Ft-tól
×
search
Kosaram dropdown
{{VisszaszamlaloOra}} : {{VisszaszamlaloPerc}} : {{VisszaszamlaloMasodperc}}

Kosár tartalma

A kosár jelenleg üres.
Összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Tovább a rendeléshez

Ezek is érdekelhetnek

menu

{{result.SelectedTultipNev}}
dropdown
Válassz csapatot!
dropdown

Válaszd ki a csapatod!

Ne feledd, választásod egy életre szól. Ezt követően megjelenítjük a csapatodnak megfelelő ajánlatokat. Más csapatoktól is vehetsz persze, ha mersz...

Top csapatok

Nagyra értékeljük a hűségedet!

Ezért 2022.02.15-től megújítottuk törzsvásárlói rendszerünket, így még több kedvezménnyel és még magasabb szintű vásárlói élménnyel várjuk vásárlóinkat a Rapcity-ben.

  RC Starter All star MVP
Rendelési érték (bruttó) 1 Ft 100 000 Ft 500 000 Ft 1 500 000 Ft
Maximális assziszt felhasználás 30% 30% 40% 50%
Asszisztok jóváírása vásárlások után 2% 5% 10% 15%
Szállítási költség 1 400 Ft 1 400 Ft 700 Ft INGYENES
Születésnapi kupon 1 000 Ft 2 000 Ft 3 000 Ft 5 000 Ft
Korai hozzáférés az akciókhoz
SMS értesítés az akciókról
Meghosszabbított akciók

Csatlakozz a Rapcity Loyalteam programunkhoz!

Rapcity Loyalteam szabályzat

A törzsvásárlói kártyával a vásárló a Rapcity Hungary Kft. (továbbiakban: Rapcity) által nyújtott kedvezményeket vehet igénybe, az alábbi szabályok szerint:

Loyalteam program:

Minden elköltött Ft után a programban résztvevők a kedvezmény szintjüknek megfelelő Assziszt(pont) jóváírásra jogosultak. A programban résztvevők az alábbi bónuszokra lehetnek jogosultak:

  • Születésnap: kedvezmény szintjüknek megfelelő ajándékutalvány
  • Szállítási költség kedvezmény
  • SMS értesítés akciókról
  • Korai hozzáférés akciókhoz

A Rapcity Loyalteam programhoz minden természetes személy webes regisztrációkor automatikusan csatlakozik. A Rapcity fenntartja a jogot, hogy további törzsvásárlói kártyatípusokat bocsásson ki, melyekre vonatkozó szabályokat egyedi szerződésben határozza meg. A Rapcity Loyalteam  programban való részvételt kizárják egyesületek, viszonteladói és más állandó kedvezmény biztosító jogosultságok.

Érvényesség

A Rapcity Loyalteam programban való részvétel a webes regisztrációtól visszavonásig érvényes. Az érvényesség lejártával a program által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetők igénybe. Minden természetes személy kizárólag 1 regisztrációval rendelkezhet. Csalás, több fiók használata vagy bármely nemű visszaélés a programmal azonnali örökös kizárást von magával!

Az Asszisztok gyűjtése

Az Asszisztok gyűjtése az első vásárlással kezdődik.

Az Asszisztok jóváírása személyes vásárlás esetén kizárólag a programban résztvevő természetes személy jelenlétében, személyazonosság igazolásával lehetséges!

A webshopos Assziszt gyűjtéshez regisztrált webshop fiók szükséges. 
A webshopban belépett felhasználó vásárlásai után járó Asszisztok automatikusan jóváírásra kerülnek a Fiókom / Asszisztjaim / Kuponjaim oldalon.

Az Asszisztok minden elköltött FT után a kártyatulajdonos kedvezmény szintjének megfelelő mértékben kerülnek jóváírásra.

A programban való részvétel át nem ruházható, a rajta levő Asszisztok készpénzre nem válthatóak. Rendelés lezárásakor az Asszisztok a „még nem felhasználható” állapotba kerülnek, a számla kiegyenlítésekor, vagy az utánvét összeg beérkezését követően felhasználhatóvá válnak!

Az Asszisztok felhasználása

A gyűjtött Asszisztokat  a Vásárló későbbi vásárlásai során Ft-ra válthatja, 1 Assziszt=1 Forint átváltási értéken. Az Asszisztok vásárláskor válthatók be a kedvezmény szintjüknek megfelelő %-ban, de maximum a termék árának 50%-ig. A kedvezmények nem összevonhatóak, ennek felülbírálásáról a Rapcity egyedileg rendelkezhet. Egy terméken minden esetben maximum 1 Assziszt típus használható fel, de rendelésen belül több termék esetén variálható!

Asszisztok felhasználása esetén, csak a forintban fizetett összeg után íródnak jóvá az Asszisztok!

Az Asszisztok beváltására több lehetőség is rendelkezésre áll, személyesen a Rapcity üzletében és a webáruházban.

Személyes vásárlás esetén a Assziszt beváltás kizárólag a programban résztvevő természetes személy jelenlétében, személyazonosság igazolásával lehetséges!

A webshopban való beváltás, a Kosár felület jobb oldalán található, Asszisztok Beváltás gombra kattintással történik.

Asszisztok érvényessége:

A Loyalteam programban szerzett Asszisztok maximum 6 hónapig felhasználhatók! Ezt követően vásárlók tájékoztatása után, a gyűjtött, de fel nem használt Asszisztok törlésre kerülnek.

E-mail értesítések

Az Asszisztok egyenlegével kapcsolatban havonta értesítjük a programban részvevők vásárlóink, valamint az Asszisztok lejárta előtt 1 héttel, ezt követően az Asszisztok lejárta előtt 1 nappal emlékezetető e-mail-t is küldünk!

EGYÉB FONTOS TUDNIVALÓK:

Az Asszisztok felhasználása más kedvezménnyel nem vonhatók össze. Az akciós termékek és szolgáltatások köre minden hónapban változhat. Az akciós termékekért járó, vagy akciós termékekre felhasználható Asszisztok a teljes áru termékektől eltérő, és kampányonként egyedi szabályozás szerint kerülhetnek jóváírásra vagy felhasználásra!

Ügyfélszolgálat

Rapcity
basketball store

Nyitvatartás:
Hétfő–Péntek: 11:00–19:00
Szombat: 10:00–16:00
Vasárnap: 10:00–16:00
Címünk:

1073 Budapest, Kertész utca 24-28.

location_smallMutasd a térképen

 

 

A(z) Rapcity.hu megtalálható a GLAMI.hu-n