{{result.SelectedTultipNev}}
dropdown
Válassz csapatot!
dropdown

Válaszd ki a csapatod!

Ne feledd, választásod egy életre szól. Ezt követően megjelenítjük a csapatodnak megfelelő ajánlatokat. Más csapatoktól is vehetsz persze, ha mersz...

Top csapatok

Fizess nálunk SZÉP kártyával!  100% pénzvisszafizetési garancia Magyarország területén ingyenes házhozszállítás 39.999 Ft-tól
×
search
Kosaram dropdown
{{VisszaszamlaloOra}} : {{VisszaszamlaloPerc}} : {{VisszaszamlaloMasodperc}}

Kosár tartalma

A kosár jelenleg üres.
Összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Tovább a rendeléshez

Ezek is érdekelhetnek

menu

{{result.SelectedTultipNev}}
dropdown
Válassz csapatot!
dropdown

Válaszd ki a csapatod!

Ne feledd, választásod egy életre szól. Ezt követően megjelenítjük a csapatodnak megfelelő ajánlatokat. Más csapatoktól is vehetsz persze, ha mersz...

Top csapatok

Törzsvásárlói program

Törzsvásárlói program

 

Ki minősül törzsvásárlónak?

 

Az a magánszemély, aki legalább 100 000 Ft-ért vásárolt már nálunk.

Aki sajat magának vásárol, nem eladásra. Aki a terméket/termékeket tovább értékesítésre vásárolja, az kimarad, illetve kizárható a törzsvásárlói rendszerből.

 

Mit jelent a Rapcity Törzsvásárlói Program?

 

  1. 100.000 Ft feletti vásárlás után 10% kedvezményt adunk minden teljes árú termékünk vételárából, ezalól kivételt képeznek a Raffle menüpont alatt megjelenő termékek.
  2. Egyedi akciók / kedvezmények
  3. Email/SMS értesítés újdonságokról, akciókról

 

Hogyan lehetsz a Törzsvásárlói Program részese?

 

Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni magad az oldalunkra maganszemélyként! Ezt megteheted IDE kattintva, vagy sétálj be üzletünkbe, ahol kollégáink segítenek Neked a regisztrációban.

Már van regisztrációm az oldalhoz, hogyan tovább?

 

Ha már korábban vásároltál nálunk, és elérted 100.000 Ft-os limitet, jogosulttá válsz a fix 10%-os kedvezményre. Ebben az esetben kérlek következő vásárlásod előtt egyeztess kollegáinkkal, hogy be tudják állítani Neked a kedvezményedet.

 

Hogyan tudom ezt megtenni?

 

Behozod a nyugtáidat az üzletünkbe vagy emailben elküldöd az info@rapcity.hu e-mail címre  számláid másolatát az email címeddel együtt, kollegáink pedig felvezetik a vásárolt összeget Neked!

Személyes vásárlásnál is tudom használni a TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAMOT?

Természetesen! Minden személyes vásárlásnak is nyoma van a rendszerünkben, és összevonódik a webshopos rendelés összegével. Miután átlépted a 100.000 Ft-os határt, minden vásárlásodra vonatkozik a kedvezmény! Bolti vásárlásnál azonosításra van szükség, ami diákigazolvánnyal, személyi igazolvánnyal vagy jogosítvánnyal lehetséges. Csak sikeres beazonosítás után vagy jogosult az engedményre!

 

Ha bármi egyéb kérdésed lenne a Rapcity Törzsvásárlói Programmal kapcsolatban, vedd fel a kapcsolatot  ügyfélszolgálatunkkal, az info@rapcity.hu e-mail címen vagy a +36 1 44 33 023 telefonszámon!

 

 

Ügyfélszolgálat

Rapcity
basketball store

Nyitvatartás:
Hétfő–Péntek: 11:00–19:00
Szombat: 10:00–16:00
Vasárnap: 10:00–16:00
Címünk:

1073 Budapest, Kertész utca 24-28.

location_smallMutasd a térképen

 

 

A(z) Rapcity.hu megtalálható a GLAMI.hu-n